Yılmaz alındı, Çongar'a önemli görev

Yılmaz alındı, Çongar'a önemli görev Yılmaz alındı, Çongar'a önemli görev
A- A+

22 Haziran 2023 tarihinde yayınlanan Resmi Gazetede 3 Bolulu ismin Bakan Yardımcılıkları ile görevlendirilmesi sonrası Bolu'da yaşanılan gurur, bugün itibariyle Bakan Yardımcısı sayımızın bire düşmesiyle yerini üzüntüye bıraktı. Dün yayınlanan Resmi Gazete ile Sağlık Bakan Yardımcısı Huzeyfe Yılmaz görevden alınırken, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Bakan Yardımcısı Ahmet Berat Çonkar da Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine atandı.

Hatırlanacağı üzere; Orman ve Tarım Bakan Yardımcısı olarak atanan Dörtdivanlı hemşerimiz Veysel Tiryaki, yerel seçimler öncesi Belediye Başkan Adaylığı için istifa etmiş ve seçimlerin ardından Altındağ Belediye Başkanı olmuştu. 

22 Haziran 2023 tarihinde yayınlanan Resmi Gazetede Sağlık Bakanlığı'nda Bakan Yardımcısı olarak atanan Bolulu 3 isimden biri olan Yeniçağalı hemşerimiz Huzeyfe Yılmaz da dün itibariyle bu görevinden alındı.

Bakan Yardımcısı olarak atanan 3 hemşerimizden sadece Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Bakan Yardımcısı olarak görevine devam eden Geredeli hemşerimiz Ahmet Berat Çonkar, Bakanlıkta gösterdiği üstün başarıları sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bir de Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine atadı.

Dün yayınlanan Resmi Gazetede ayrıca Bolu İl Kültür ve Turizm Müdürü iken Mersin İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak geçtiğimiz ay görevlendirilen başarılı bürokrat Hakan Doğanay'ın da Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından asaleten ataması da gerçekleştirildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler